Monday, February 24, 2014

Castlevania Lords of Shadow 2 Crack

Gölge 2 Crack Castlevania: Lords. Castlevania: Lords of Shadow, ve Castlevania franchise 35. taksit: Gölge 2 Lords bir aksiyon-macera oyunu ve 2010 oyunu bir devamıdır, Castlevania olduğunu. Oyun MercurySteam tarafından geliştirme ve Konami tarafından yayınlandı. Bu franchise MercurySteam son katkısı olması bekleniyor. Hikaye hem ortaçağ ve modern dünyanın ayarlanır.
Dracula Gölge başlıklar önceki iki Lordlar olaylardan yıllar sonra uyanır. O şeytanın dönüşü Zobek tarafından uyarıldı ve bir kez daha karşı karşıya Şeytan'ı böylece güçlerini yeniden kazanmak için yola koyulur olmuştur. Onun gücünü yeniden kazanmak için önemli, kendi kalesinde yatıyor. Ancak, ünlü Belmont klan ve oğlu Alucard onun nihai imha arıyorlar.

, Yerine onun reenkarne şeklinde, başka kahraman, ya da ona alternatif bir versiyonu: Bu oyun oyuncu (Yargı Dracula Castlevania oynanabilir olduğu gibi) birincil karakteri olarak Dracula kontrol sağlamak için ilk.

Ayrıca, klasik Castlevania serisinin aksine, Gölge çizelgesinin Lords bu oyunda yer alacak olan, bir çok kasıtlı uca sahiptir.

Seviye tabanlı yapısı artık kullanılıyor olsa da, ilk iki maçta Seyahat Kitabı hala bir görünüm sağlar.

Oyun ilk Dracula tarafından okunan, çalıştırıldığında kitap belirir. Oyun başladığında, Drakula'nın tahtı arkasında gizli bir odasında, tekrar görünür.

O, açık bir dünya ile savaşır gibi önceki oyunda olduğu gibi, oyuncu, artık Dracula olarak bilinen Gabriel Belmont, kontrol edecek. Oyunun açılış dizisi sırasında oyuncu hâlâ onun tüm güçlerini hem de onun tüm silah sahip değilken Dracula kontrol etmek mümkün olacak. Drakula'nın ana silahı onun Kan Kamçı, Gölge orijinal Efendileri'nden Combat Cross karşılaştırılabilir bir silahtır. Önceki oyundan sihirli sistemin değiştirilmesi Void Kılıç ve Kaos Akbaba vardır. Kaos Pençesi düşman savunma kırmaya ve güçlü saldırıları sunmak için kullanılabilir iken kullanıldığında Void Kılıç Drakula'nın sağlığını doldurmak. Gölge 2 Lordlar hikaye modu bir öncekine oranla çok daha fazla olduğu belirtiliyor. Oyun ağırlıklı oyuncu almak ne rota seçmek için izin veren açık bir dünya olacaktır. Bu oyun aynı zamanda hareketli bir kamera, Gölge oyunun ilk Lordlar mevcut değildi şey yer alacak.
















Gölge 2 Crack Castlevania: Lords - Download. (Yakında)

Castlevania: Lords of Shadow 2 system requirements (minimum)

CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
RAM: 1 GB system memory
Graphics: Direct X9 compatible video card 512Mb Ram
Operating system: Windows XP -- Service Pack 3
15 GB hard disk space


Etiketler:
Gölge 2 astlevania Lords
Gölge 2 Crack Castlevania: Lords
Gölge 2 skidrow crack Castlevania: Lords
Gölge 2 Castlevania: Lords sadece crack
Gölge 2 çatlak düzeltmenin Castlevania: Lords
Gölge 2 Castlevania: Lords indir kırık
Gölge 2 Castlevania: Lords sadece crack
Gölge 2 crack indir Castlevania: Lords
Gölge 2 Castlevania: Lords no cd crack
Gölge 2 çatlak dlc Castlevania: Lords
Gölge 2 Castlevania: Lords ücretsiz indir crack
Gölge 2 Castlevania: Lords kırık
Gölge 2 Crack Castlevania Lords indirin
Gölge 2 Skidrow Castlevania: Lords

No comments:

Post a Comment